Contact

Dan CĂLIN

0722.469.319

0766.253.013

dancalin@fotografieimobiliara.ro

dan.calin@dancalin.ro

www.dancalin.ro

Fotografia este firul roșu al vieții mele profesionale, fiind și una dintre cele mai dragi pasiuni cu care am început să mă îndeletnicesc în urmă cu mai mult de 25 de ani (inclusiv lucrat pe film alb/negru și color, normal și lat, lucrat în laborator foto).

În prezent sunt unul dintre puținii fotografi din domeniul imobiliar cu o experiență în domeniu de aproape 10 anidar realizez constant și fotografii de eveniment, corporate, modă, turism, reportaj/presă, produs, horeca etc.

De peste 5 ani susțin cursuri de fotografie imobiliară pentru brokeri imobiliari din România la sediul agențiilor sau a asociațiilor de profil.

Serviciile de fotografie imobiliară pe care le oferim sunt de calitate înaltă. Fotografiile sunt realizate cu camere DSLR Full Frame (cele mai bune camere foto profesionale din punct de vedere a calității imaginii) dotate cu obiective wide (cele mai potrivite pentru fotografia imobiliară unde este necesar să arăți cât mai mult din camere fără să distorsionezi realitatea).

Toate fotografiile sunt prelucrate în două programe specializate (Adobe Lightroom și Adobe Photoshop) pentru a controla cât mai bine zonele întunecate și cele iluminate intens.

Calitatea, promptitudinea, seriozitatea și discreția pot fi confirmate de zecile de agenții imobiliare din toată țara pentru care am lucrat sau lucrăm. Iată câteva dintre ele: