Servicii foto video

Serviciile de fotografie imobiliară pe care le oferim sunt de calitate înaltă. Fotografiile sunt realizate cu camere DSLR Full Frame (cele mai bune camere foto profesionale din punct de vedere a calității imaginii) dotate cu obiective wide (cele mai potrivite pentru fotografia imobiliară unde este necesar să arăți cât mai mult din camere fără să distorsionezi realitatea).

Toate fotografiile sunt prelucrate în două programe specializate (Adobe Lightroom și Adobe Photoshop) pentru a controla cât mai bine zonele întunecate și cele iluminate intens.

Fotografia wide cuprinde imagini realizate cu o cameră foto profesională (DSLR Full Frame) cu obiective wide (speciale pentru interior, cu unghi mare de cuprindere). Fotografiile sunt realizate în toate încăperile proprietății respective, în exterior, pe casa scării și detalii importante.

Fotografiile panoramice sunt realizate printr-un procedeu de compunere a mai multor fotografii (portret sau landscape). Cu cât unghiul de cuprindere este mai mare și subiectul este mai apropiat de camera foto, cu atât mai mare va fi efectul de curbare. El apare foarte des la fotografiile de interior și mult mai rar la cele de exterior.

Video – filmările sunt realizate cu camere profesionale ultra-wide și toate accesoriile necesare (trepied, cărucior etc.). Putem realiza și filmări 4K cu ajutorul dronei din dotare.

Cursurile de fotografie imobiliară pe care le susținem la sediul dumneavoastră durează cel puțin trei ore și cuprind: introducere în fotografie, prezentarea celor trei elemente cu care lucrează camera foto (diafragmă, timp de expunere și sensibilitatea ISO), interdependența dintre ele, distanța focală, zoomul, megapixelii, elementele de bază care trebuie respectate în fotografia imobiliară de interior și cea de exterior (+ exemple pozitive și negative), fotografia wide și cea panoramică, recomandarea unor camere foto compacte perfecte pentru activitatea imobiliară și sesiune de întrebări și răspunsuri.