simple web templates

TUR VIRTUAL

Tur virtual = succesiune de fotografii panoramice 360 grade

Realizam tururi virtuale imobiliare, repede si la un pret extrem de competitiv. Suntem pasionati de imobiliare si de fotografie panoramica, iar serviciile noastre va ajuta sa obtineti o prezentare profesionista imediat.

Turul virtual are impact major pozitiv in promovarea unei proprietati imobiliare. Cea mai eficienta si completa metoda de a prezenta o locatie oricui, oriunde, la orice ora este turul virtual.

Imaginile 360° realizate de fotografie-imobiliara.ro permit vizitatorilor sa vada in intregime interiorul sau exteriorul unei proprietati imobiliare. Posibilitatea de a conecta imaginile 360° intre ele, pentru a realiza un traseu virtual, cresc experienta multimedia de care vizitatorii vor avea parte atunci cand vor vizita turul virtual.

Turul virtual reprezinta una dintre cele mai apreciate si eficiente metode de promovare. Un tur virtual 360 va permite cumparatorilor sa vizualizeze o proprietate imobiliara ca si cum ar fi prezenti in locatia respectiva. Acesta poate fi postat pe retele de socializare (Facebook) cat si pe site-uri de specialitate, atragand astfel mai multi potentiali clienti.

Cumparatorii de locuinte sunt incantati de posibilitatea de a face vizionarile online direct de pe calculator sau telefon, iar proprietarii scutesc foarte mult timp, evitand vizionarile inutile.

Din momentul in care veti incepe sa colaborati cu noi veti beneficia de consultanta din partea noastra pentru a promova eficient proprietatea cu ajutorul imaginilor virtuale 360° si a turului virtual, iar imaginile obtinute pot fi foarte usor promovate pe internet.

Galerie tururi virtuale

Gasiti mai jos cateva exemple de tururi virtuale realizate pentru proprietati imobiliare


Fotografie imobiliară pe FaceBook!